Wraps met avocado

30-04-2025

Een wrap kan je warm of koud eten. De vulling voor deze wraps bestaat uit avocado en warme vegetarische Crispysticks, die lijken op kipnuggets.

Ingrediënten:

  • 2 wraps
  • Crispysticks vegetarisch
  • 1 ui
  • 1 rode peper
  • 1 limoen
  • 1 grote tomaat
  • 1 avocado
  • verse bieslook
  • blaadjes ijsbergsla
  • olijfolie
  • zout en peper

Bereidingswijze:

Snij de ui in halve ringen, tomaat in partjes en verwijder de kern van de tomaat. Snij de tomatenpartjes wat kleiner. De rode peper snij je in ringetjes en wanneer je niet van pittig houdt dan verwijder je de zaadjes. Snij de avocado doormidden en lepel hem uit. De avocado prak je met een vork en meng er gelijk 1 el citroensap en wat zout doorheen. Zet dat even opzij in een klein bakje. 

Doe wat olie in een koekenpan en bak de uienringen glazig. Verwijder ze en hou ze even apart. Bak nu de crispysticks lekker krokant in dezelfde pan. Haal ze uit de pan, leg ze op een bord en hou ze warm onder aluminiumfolie.

Maak de pan even schoon met keukenpapier en verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

 Beleg de wraps met blaadjes sla, tomaat, ui, peperringetjes en besprenkel dit met citroensap. Als laatste de crispysticks en daarop de geprakte avocado.