Pizza met spinazie
Voor deze pizza met spinazie heb je maar een paar ingrediënten nodig, champignons, mozzarella, rode ui en natuurkijk verse spinazie. Een makkelijk te maken gerecht met kant en klare pizzabodem.

Ingrediënten:
- 1 rol pizzadeeg
- 100 gr baby spinazie
- 150 gr champignons
- 1 rode ui
- tomaten passata
- 1 bol mozzarella
- 1 tl oregano
- 1 tl basilicum
- zout en peper
- olijfolie

Bereidingswijze:
Verwarm alvast de oven vóór op 210 graden
Snij de champignons in schijfjes en de ui in ringen.
Verwarm wat olie in een pan en roerbak de champignons, ui, zout en peper totdat de ui glazig begint te worden.
Voeg dan de babyspinazie erbij en roerbak totdat de spinazie begint te slinken.
Rol het pizzadeeg uit op de bakplaat. Met de achterkant van een eetlepel bestrijk je de pizza met de tomaten passata.
Strooi de kruiden erover en voeg het spinaziemengsel toe.
Tenslotte verdeel je de stukjes mozzarella erover.
Plaats de pizza ongeveer 15 á 20 min in de oven.
Eet smakelijk




