Pasta met aubergine en paprika
13-04-2025
Voor dit recept heb ik 2 soorten pasta gebruikt, mini penne en fusilli. Een lekker pastagerecht met aubergine, paprika,geraspte kaas en ui. Makkelijk en snel te bereiden.

Ingrediënten:
- 125 gr mini penne
- 125 gr bio fusilli
- 1 aubergine
- 1 paprika
- 1 ui
- geraspte kaas
- zout
- peper
- 1 tl knoflookpoeder
- 2 tl gedroogde basilicum
- 500 gr tomaten passata
- olijfolie
Bereidingswijze:
Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakkingen.
Snipper de ui en snij de paprika en aubergine in blokjes. Verwarm wat olijfolie in een grote pan en roerbak de ui en paprika totdat de ui glazig begint te worden.
Voeg de aubergineblokjes en de kruiden toe en roerbak alles een paar minuten.
Meng tenslotte de pasta en de tomatenpassata erdoor. Nog even goed dóórverwarmen.
Extra lekker met geraspte kaas erover.


